Tietosuojaseloste

Suostumukseesi perustuva henkilötietojesi käsittely – yhteydenottolomake ja uutiskirjeen tilaaminen

NikEdu.fi kerää, käsittelee ja käyttää sinusta henkilötietoja (sähköpostiosoite), jonka avulla olet tunnistettavissa suoraan tai epäsuorasti.

Yhteydenottolomakkeelta henkilötietosi siirtyy  nikedu@cancer.fi- sähköpostiin. Tällöin henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenotto-lomakkeelle jätettyjen palautteiden käsittely ja niihin vastaaminen. Rekisteritiedot poistetaan 3 kk:n päästä henkilötiedon saamisesta.

Tilatessasi uutiskirjeen antamasi henkilötiedot tallentuvat Apsis-järjestelmän tietokantaan.  Tällöin henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on lähettää sinulle tilaamasi uutiskirje. Henkilötietosi säilytetään niin kauan, kun haluat tilata uutiskirjettä.

Henkilötietojesi käsittelyn yhteydessä ei harjoiteta automaattista päätöksentekoa eikä profilointia. Evästeitä ei liitetä henkilötietoihin. Suomen Syöpäyhdistyksessä antamiasi tietoja käsittelevät vain ne henkilöt, joilla on työnsä puolesta siihen oikeus. Käsittelijöitä sitoo vaitiolovelvollisuus. Antamiasi tietoja ei täydennetä muista lähteistä, eikä henkilötietojasi luovuteta tai siirretä eteenpäin. Henkilötietojasi ei siirretä myöskään EU:n ulkopuolelle eikä kansainvälisiin järjestöihin.

Sinulla on oikeus

  • peruuttaa suostumus
  • päästä henkilötietoihin
  • tietojen oikaisemiseen
  • tietojen poistamiseen
  • henkilötietojen käsittelyn rajoittamiseen
  • siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Suostumuksen voit halutessasi peruuttaa lähettämällä tiedon sähköpostilla osoitteeseen: nikedu@cancer.fi tai postiosoitteeseen: Suomen Syöpäyhdistys ry, Unioninkatu 22,00530 Helsinki.

Sinulla on myös oikeus kannella tietosuoja-asetuksen rikkomuksesta valvontaviranomaiselle. Tietosuojavaltuutetun toimisto, PL 800, 00521, Helsinki, puh. 029 566 6700, tietosuoja(at)om.fi

Rekisterinpitäjä: Suomen Syöpäyhdistys, Unioninkatu 22, 00530 Helsinki
Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa: Taina Kangas, nikedu@cancer.fi
Tietosuojavastaava: Tapio Luostarinen

s-posti: tietosuojavastaava@cancer.fi.

050 4647 028

Evästeiden käytöstä

NikEdu-sivusto käyttää evästeitä (cookies). Evästeiden avulla pyrimme parantamaan kävijän käyttökokemusta sivustolla, kehittämään sivustoa ja tuomaan kävijälle kohdennettua sisältöä.
Evästeillä kerätään tilastollisia tietoja kävijöistä, eikä tässä tilastoinnissa saada sellaisia henkilötietoja, joista kävijä voitaisiin tunnistaa.

Kampanjoiden aikana evästeiden avulla sivuston kävijöille tuodaan myös kohdennettua mainontaa. Mainokset kohdennetaan kolmannen osapuolen mainosverkkojen, kuten Googlen ja Facebookin kautta.
Katso lisää evästeiden käytöstä sivustolla sivulla Evästeet.