Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjänä toimii NikEdu/Suomen Syöpäyhdistys ry.

Kilpailu on voimassa 2.3.2018 saakka. Palkinnon arvonta suoritetaan maanantaina 6.3.2018.

Arvonnan palkintona arvotaan kaksi kahden elokuvalipun pakettia, arvo noin 20 euroa.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy seuraavat ehdot:
1. Kilpailu on tarkoitettu NikEdun kävijöille.
2. Kilpailuaika on 13.2.- 2.3.2018. Arvonta suoritetaan 6.3.2018.
3. Kilpailuun osallistutaan kilpailulomakkeella NikEdu.fi-sivustolla.
4. Voittajat valitaan arpomalla.
5. Kilpailuun saa osallistua ainoastaan omalla sähköpostiosoitteella.
6. Tietokoneen automaattisesti kehittämiä osallistumispyyntöjä ei hyväksytä. Myöskään epätäydellisiä osallistumispyyntöjä ei hyväksytä.
7. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse. Henkilö itse vastaa siitä, että sähköpostiosoite on oikein. Voittajien nimiä ei julkaista erikseen verkkosivustolla. Kilpailuajan ulkopuolella vastaanotetut vastaukset hylätään. Järjestäjät eivät ole vastuussa kilpailuajan aikana ilmenevistä viallisista internet-yhteyksistä johtuvista teknisistä käyttöhäiriöistä (esimerkiksi palvelinten toimimattomuudesta).
8. Kilpailun järjestäjät pidättävät oikeuden muuttaa näitä sääntöjä tai keskeyttää tai lopettaa arvonnan järjestämisen koska tahansa.
9. Henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin. Yhteystiedot kerätään vain arvontaa varten. Kyselyn tekninen toteuttaja luovuttaa yhteystiedot Suomen Syöpäyhdistykselle arvontaa varten. Yhteystietoja käytetään ainoastaan palkinnon arpomiseen ja voittajien kontaktoimiseen. Arvonnan jälkeen yhteystiedot poistetaan sekä teknisen toteuttajan että Suomen Syöpäyhdistyksen järjestelmistä.
10. Järjestäjien vastuu millä tahansa perusteella kaikkia kilpailun osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää ja arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjät kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
11. Kilpailuun osallistumiselle ei ole ostopakkoa.
12. Palkintoa koskevat ehdot: Järjestäjä varaa oikeuden suorittaa uusi arvonta, jos voittajaa ei ole tavoitettu 15.3.2018 klo 9.00 mennessä. Palkintoa ei voi vaihtaa muihin tuotteisiin tai rahaan. Mahdollisten haittojen ilmetessä järjestäjä varaa oikeuden tehdä muutoksia. Voittaja on vastuussa kaikista ylimääräisistä kustannuksista, jotka koituvat palkinnon vastaanottamisesta, ja kaikista muista palkintoon liittyvistä kuluista, joita ei ole mainittu kohdassa palkinnon esittelyn yhteydessä.